dijous, 28 d’abril del 2011

Agraïment per la bona resposta dels professionals contactats...

En aquest post del blog vull aprofitar per agraïr publicament la bona resposta dels diferents professionals que han treballat al voltant d'Aquelarre amb qui he pogut contactar. De fet no he rebut cap mala resposta, més aviat tot el contrari, alguns han estat més comunicatius que d'altres, però absolutament tots han contestat i a més a més ho han fet agradablement bé.

Haig de confessar que això m'ha fet actuar amb certa falta de vergonya per la meva part i en algun cas m'he atrevit (educadament, espero) amb força part de "jeta" per la meva banda a demanar material que tinguessin aquests professionals.

Aprofito per anunciar que ja he rebut alguna cosa que m'ha fet molta il.lusió i gràcia alhora (com un nen petit davant aquell caramel que tant li agrada...) i que haig d'admetre que ja tinc imprès amb paper d'una certa qualitat (la que m'he pogut permetre...) i que penjaré al meu estudi amb molt orgull. Es tracta d'una de les il.lustracións de la Monse Fransoy que tenia preparades per l'Angelicum Natura i que me l'ha dedicat i signat. A més a més m'ho ha acompanyat amb l'escaneig de la descripció que li va fer arrivar Ricard Ibañez per fer aquella ilustració.

PD: Tant la Monse com en Ricard m'han dit que si a penjar-ho al blog i aquí les teniu.

PDD: Això ja contesta la pregunta que he llençat al post anterior... ;-)

2 comentaris:

  1. La verdad es que es un gusto encontrar estas cosas y saber que se pueden poner en común para que no se pierdan. Ánimo que estás haciendo un gran trabajo!

    ResponElimina