dimarts, 19 d’abril del 2011

Nova aportació al Blog gràcies a ENRIC GRAU

Enric Grau, que entre altres coses va escriure els jocs Almogàvers i Tirant lo Blanc, (ja n'havia parlat anteriorment) m'ha fet arribar la tercera part d'na saga de mòduls que es van publicar a la Revista Lider, que també va dirigir ell en l'etapa final, aquella en la que les cartes de Màgic van colapsar el mercat desviant la pasta que es gastava la gent en rol cap a les cartes... (això ja ha generat moltes discussions  i no cal entar-hi ara).
El cas és que Enric Grau va aconseguir mantenir el nivell de la Revista Lider fins a tal punt que ara som molts que la recordem amb aquella nostàlgia i trobem a faltar una publicació de tanta calitat i amb tantes aportacions com va fer Lider.

El mòdul que m'ha fet arribar Enric es troba també disponible al seu blog :
http://Wolkyn.wordpress.com

Tal i com ell mateix indica en la capçalera del mòdul es tracta de :

"La torre de la Sabiduría
Este módulo fue pensado como continuación de la serie “Un caballero como Dios Manda” que se hizo para “Aquelarre” y “Almogàvers” publicados en la revista Líder. Esta parte nunca llegó a ver la luz hasta ahora.
Enric Grau"

Un caballero como Dios inicia una sèrie de mòduls sota el nom de La Secta del Dragón y El Tesoro Perdido que podeu trobar a la secció d'aventures per jugar
Aquí teniu el link per baixar el mòdul

La Torre de la Sabiduría

Us recomano que si no l'heu de dirigir sobretot no el mireu, tan sols mirar-ne les il.lustracions et pot espatllar el jugar el mòdul i seria una llastima perque està molt bé.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada