Història del Joc

Penjaré en aquesta plana uns articles que us permetran coneixer la història del Joc. Estan molt ben redactats i son un luxe per entendre el perque de tot plegat d'Aquelarre.

Aquests articles son creació de l'ANTONIO POLO

Historia de Aquelarre (I)

Creació del mite i que compte amb el que per molts son les millors campanyes: DRACS, RINCON, VILLA y CORTE, DANZA MACABRA.... a més a més cap altre edició ha recuperat el toc RETRO de l'original, cosa que molts trobem a faltar... potser amb la tercera ho tindrem

 

Historia de Aquelarre (II)

Recopilació de les disperses normes en un manual Vademecum (el de tapes negres) amb una caotica sortida de suplements de petit format amb més bones intencions que resultats.

 

Historia de Aquelarre (III)

Tercera etapa amb gran esforç de remaquetació del material dels suplements de la segona (Fogar de Breogan, Jentilen Lurra,...) i amb l'aparició de grandíssim suplements com el Grimorio, Ars Magna, Sefarat (amb T al final que es com el tinc jo - JA JA)

 

Historia de Aquelarre (y IV)

Tot el que podria dir jo ja ho han dit altres: NOSOLOROL, ANTONIO POLO, JUAN PABLO FERNANDEZ, RICARD IBAÑEZ.....   per tant no ficaré la pota i callaré (de moment)