dijous, 5 de novembre del 2015

Actualitzant el blog

Avui porto algunes novetats al blog:



Des del blog de Antonio Polo, Rolequest, ens arriva el Index Analytico amb la corresponent actualizació a la nova publicació oficial per Aquelarre en la seva 3º edició, el Bestiarium Hispaniae.


Des del blog de Crisoludico y/o Sombras de Urruela, us porto la novena part de la campanya Legado que, per error meu, aun no había sigut incluida en els llistats d' aventures per jugar del blog, i l'ajuda de Batallas Terrestres que trobareu a la secció d'ajudes del blog.


Per un altre banca, els que seguiu habitualment el blog, ja heu vist que en més d'una ocasió us parlo de treballs de roll que crec es mereixen que els dediquem una mica de la nostre atenció.
En aquesta ocasió em refereixo al Dungeons&Cthulhu que al tractar sobre dungeons i  horrors primigenis algo de paralelisme te amb el nostre estimat Aquelarre i els seus no menys horribles horrors Irracionals demoníac-medievals no us sembla?.
He deixat un banner a la columna lateral per qui es volgui informar sobre el projecte i la seva campanya al Kickstarter.

Una salutació des de Girona

Albert Tarrés

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada