dijous, 24 de març del 2011

DIARI DE CAMPANYA - SESSIÓ DE JOC 23/03/2011

Postejeu aquí els comentaris del dia de partida.

NOTA: KIMURIEL TRASLLADO EL TEU COMENTARI AQUI...

23/03/2011
Sessió de Joc :      Inici 21:15 aprox.  -  Final 01:00 aprox.
Ubicació Pj:          Instal.lacions dels antics.
Status grup inicial: Jordi, Robert, Joan i Jaume tancats dins instal.lacions infermeria properas a l'últim escenari de combat. Joan ferit molt greu, Jaume ferit.
Status grup final:   Joan confinat a infermeria ( asumeix control de l'Almogaver tinent Roc), Jaume, Robert i Jordi equipatse a l'arsenal de les instal.lacions dels antics. El grup de 12 Almogavers de suport han patit dos baixes mortals en el combat contra els aliens i hi ha el tinent Roc ferit greu i 1 almogavers ferit de consideració.


NOTA: Pujo al blog fulla Grup de Combat Almogavers utilitzada en la partida que tenieu cada jugador per controlar els 3 Almogavers del grup combatent d'èlit en el modul de les instal.lacions dels Antics.





COMENTARIS
kimuriel ha dit...
muamuajuajuajuuuuua!!!! NOW I HAVE A MACHINE-PHASER-GUN!!!!!

8 comentaris:

  1. A detall anecdotic total, em va sorprendre que assignessiu alguns de vosaltres ahir a cada almogaver una lletra de l'abecedari correlativament i els hi busquessiu un nom que comences per la lletra ( Arnau, Bernat, Carles, David, Ernest, Francesc...) va humanitzar els 12 voluntaris que se us van enrolar a la missió contra el Dimoni de la Calor....

    ResponElimina
  2. Molt bo lo del machine gun!!!! JAJAJAJAJAJAJ

    ResponElimina
  3. vull fer una correcció molt important a un exemple fet per Ricard Ibañez en el seu llibre AQUELARRE, diu més o menys: "Pues a ver quien es el bonito que se mete en un combate de melee con unos osos furiosos, je je je".
    Considero aquest comentari completament desafurtunat... A VER QUIEN COÑO SE METE ¡VOLUNTARIAMENTE!! CONTRA UNOS ALIENS ENFURECIDOS.
    Aquest hauria hagut de ser el comentari pertinent....

    ResponElimina
  4. Hi estic totalment d'acord, Ricard Ibañez s'estaria remoguent a la seva tomba si no fos que no està mort. Vaia com les gasta el "tinent Rock" amb els seus homes... sembla que no li importi massa el cost d'aturar un pobre Xenomorf que està defensant-se dels instrussos a caseta seva... JA JA JA

    ResponElimina
  5. A versu, ordre!!

    Manca posar que ens varem pelar 4 xenomorfs, i que en portem 7 d'acumulats....Je, je je.

    Manca posar que ara som,..... som,.... som,....
    com un mono amb escopeta?

    ResponElimina
  6. L'ordre es un estat de Caos en decadència....però això ara no ve al cas... JEJE
    Com a primer pas he col.locat situació del grup, situació inicial dels Pjs a la partida i situació final (ubicació i status)
    Per començar no ta mal, no???
    Ja iré completant el tema amb plantilles més acurades per cada entrada de sessió de partida, OK?

    ResponElimina
  7. Després de la terrible lluita contra els 7 aliens ens em quedat amb en Joan ferit molt greu ( va posar peu i mig a l'infern )
    i amb en Jaume que....... diguem que amb ferides de consideració ( per no entrar en detalls xD ). Tenim clares 2 coses,
    la màgia no és un recurs per lluitar contra els aliens, i entrar a mele contra aquest sers pot tenir greus conseqüències per la salud.

    Bé entrem amb matèria:
    En Jordi ha realitzat una breu escapada cap a Barcelona en busca de reforços ( torna amb 13 almogàvers, 1 d'ells el tinent Roc ).
    En Joan continua OUT.
    En Jaume ha despertat i es troba amb bones condicions, físicament no aparenta tenir cap problema però a mi em sembla que esta "incomplet" xD.
    Jo tinc un mono terrible de prendre més càpsules de cafeïna. Soc el metge no? jo haig de portar i subministrar tots els fàrmacs i
    ara per ara soc l'únic que realment ho necessita I NOMÉS HEM QUEDEN 7 CÀPSULES, necessitem trobar urgentment un altre
    laboratori on podem aconseguir-ne més..............la ditxosa maquineta no en subministra més càpsules en aquest laboratori....
    ( nota per el lector: tirada d'addicció a la cafeïna, un fantàstic.... emocion emocion....97 ¡!!!!!! manda huevos* )
    Desprès de posar-nos de camí direcció a la font d'energia, sempre rastrejant en busca d'algun laboratori on localitzar més càpsules de
    cafeïna. Ens em trobat amb el Predator que ens ha obsequiat amb una bonica marca a la cara als Dracs que vam pelar els 7 aliens el dia abans,
    excepte en Joan que continua inconscient. Millor no explicar la cara dels pobres almogàvers al veure el Predator xD.
    Poc desprès em tingut un enfrontament amb més Aliens, ha mort un almogàver i tenim 2 ferits greus( en Roc i un altre almogàver ). Crec que
    ja ho he posat abans però, es MOLT mala idea entrar cos a cos contra aquestes criatures.
    Acabat el combat i molt aprop de la font d'energia em localitzat una sala d'armament... jejeje no es un laboratori ple de càpsules de cafeïna, però no
    esta malament :P.
    Pròximament: Mama Alien rebrà la visita d'uns quants catalans desitjosos de provar les seves noves armes làsers.


    *no va amb segones Jaume xD

    ResponElimina
  8. Molt bó el Post, m'ha agradat l'explicació totalment subjectiva del SUPERDOCTOR_SUPERTRINXAMACHINE del què va passar l'ultim dia.
    Les ultimes sessions de joc estan demostrant ser més Akelarredvanced que mai, però amb els Jugadors jugant EXACTAMENT igual que sempre. Cosa que posaría en dubte la teoría evolutiva de l'esser humà, no?

    ResponElimina