dimarts, 29 de març de 2011

Història del Joc

He afegit una plana al blog amb 4 links del que un servidor considera que son la millor i més ben explicada manera de saber com han anat les coses al voltant d'Aquelarre i la mala fama que l'envolta respecte les editorials que l'han publicat.
Novament un atracament als treballs que previamanet ha publicat el mestre Antonio Polo.
Els links us portaran directament a les entrades del seu blog.
Tal i com ja he dit avans... un luxe llegir-los.
Aquí teniu el link a la plana:

Història del Joc - PER ANTONIO POLO


Historia de Aquelarre (I)

Creació del mite i que compte amb el que per molts son les millors campanyes: DRACS, RINCON, VILLA y CORTE, DANZA MACABRA.... a més a més cap altre edició ha recuperat el toc RETRO de l'original, cosa que molts trobem a faltar... potser amb la tercera ho tindrem

 

Historia de Aquelarre (II)

Recopilació de les disperses normes en un manual Vademecum (el de tapes negres) amb una caotica sortida de suplements de petit format amb més bones intencions que resultats.

 

Historia de Aquelarre (III)

Tercera etapa amb gran esforç de remaquetació del material dels suplements de la segona (Fogar de Breogan, Jentilen Lurra,...) i amb l'aparició de grandíssim suplements com el Grimorio, Ars Magna, Sefarat (amb T al final que es com el tinc jo - JA JA)

 

Historia de Aquelarre (y IV)

Tot el que podria dir jo ja ho han dit altres: NOSOLOROL, ANTONIO POLO, JUAN PABLO FERNANDEZ, RICARD IBAÑEZ.....   per tant no ficaré la pota i callaré (de moment)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada