divendres, 12 de setembre de 2014

Sinergia del juego de Rol

Davant l'enorme treball que han estat realitzant en aquesta web, que té per nom Sinergia del Juego de Rol,
m'he decidit a incorporar una nova secció, de moment, en la plana del blog on hi ha les aventures amt tot el material que allà hi ha per Aquelarre tal i com ells ho tenen. Soc conscient que la majoría ja es troba disponible en una part o altre d'aquest blog, però prefereixo duplicar links i ajudar a que tot aquest material no es perdi per la xarxa.
El més curió d'aquests companys, és que son tan humils en la seva voluntat del que fan, que ni tan sols tenen un logo que els identifiqui, i a més a més solen ser molt discrets i mantenen l'anonimat, donant tot el protagonisme al material que ofereixen.
El material que hi podreu trobar esta separat per seccions com ara aventures preparades per jugar, fanzines, revistes, ajudes, fulls de personatge, etc... I tot a la seva vegada identificat amb les portades del jocs o publicacions que recopilen. Un gran treball.


A falta d'algo millor, us passo una captura de pantalla de la secció d'aventures per que veieu un exemple de lo espartans que son amb la web, donant tot el protagonisme al material que allotjen i no a la seva web.
Res més a dir que, visita no només recomenable, sino imprescindible per a tot aficionat al rol.


Una salutació des de Girona

Albert Tarrés

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada