dilluns, 20 de gener del 2014

Baixells, Pirates, Canons i Espases...

Molts son els que coneixen la meva afició al génere de la Capa i l'espasa, dels pirates i dels mosqueters, i tot el que vaig al voltant de Villa y corte... i que sempre m'han fascinat els canons i les primitives armes de foc de l'época.

Ara vindran varies novetats en format serie de televisió per aplacar aquesta sed que alguns tenim:


Black Sails, on el Capità Flint i els seus pirates en fan de les seves 20 anys avans dels fets del clàssic de Robert Louis Stevenson "La Isla del Tressor".



The Musketeers, en la que sembla que la BBC tornará a fer una de les seves molt bones produccións com ens ha anat acostumant durant aquests 5 últims anys.



Crosbones. Aquest cop és la NBC qui s'hi fica de ple, amb fitchatge mediàtic i tot. Está molt verda encare, a veure que en surt de tot això.

I per al final he deixat la que em fa més pànic de totes, Alatriste de Tele5, que s'han guanyat a pols la fama de tractar malament el que fan i no aconseguir la qualitat que el producte es mereix...això sient amables...
Lo pitjor de tot això son el rumors que no paren de creixer al voltant dels problemes de rodatge, de la repetició d'escenes que funcionen, i molts son els filtratges (interessats o no, aquí ja no hi entro...) que aseguren que no hi ha forma decent de montar les escenes en un producte digne de ser vist.
Amb el que m'agrada a mi tot l'entorn i entremat que ha creat  Don Arturo Pérez-Reverte al voltant del seu personatge Don Diego Alatriste, espero que no la caguin tan vilment com han demostrat que saben fer-ho en aquesta cadena.

A veure si les interpretacions compensen el que per molts es una mala elecció d'actors, no per no ser bons, sino per que sembla que els trien en funció del public que volen captar. Un alatriste no pot tenir la seva edat, ha de ser més jove per agradar a més gent...oi? jajajaja en fi, dit això, els meus respectes per al casting de la serie.



Una salutació des de Girona

Albert Tarrés

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada