dijous, 13 de setembre del 2012

Habemus Portada

Després d'una parada de molts més dies dels que hagués volgut, provocat per temes personals, reprenc el blog amb renovades energíes.
Veureu que en els propers dies es publicaran varies entrades amb algunes actualitzacions dels temes que s'hi han tocat ultimament al blog.
I he decidit que començaré per el darrer dels temes que us vaig portar al blog, la portada del Asturies Mediavalia.


NosoloRol va presentar el passat dia 15 d'agost la que sembla ja és la versió definitiva de la portada del proper suplement.



A mi personalment, ara que ja han passat uns dies, m'agrada molt, però haig de confessar que la primera impressió em va deixar algo fred. No és el primer cop que això em passa, ni en aquesta edició del joc, ni en les anteriors. No sé com s'ho fan, però els diferents responsables editorials en cada moment han aconseguit que tan per bé com per malament, no deixen mai a ningú indiferent, i ara al possar-me davant una portada com aquesta, espero que arrivin a les ventes necessaries per publicar el suplement en tapa dura, ja que no la veig per tapa tova.


Salutacions desde Girona


Albert Tarrés


PD: Als interessats en aquest suplement, en format físic, us recordo que es tanquen les preventas el proper dia 15 de setembre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada