dilluns, 17 de setembre del 2012

AKELARREDVANCED recomana...


Amb aquest post inauguro oficialment quelcom que ja venia fent esporadicament, recomanar altres llocs que estiguin relacionats d'una manera o un altre amb Aquelarre.

La gran majoria d'aquests llocs, despres els veureu incorporats a la secció corresponent del blog, com per exemple en la secció  AJUDAS II.

Allà van les recomenacioes:




Com a amic que ja el considero, i company d'escriptures i creacions meu, potser no sigui el més imparcial per jutjar els seus continguts. En ell hi trobareu el seu material creat per a varis jocs de rol (Aquelarre, Aquelarre - Villa y Corte, Mutantes en la Sombra...) Alguns ja coneixeu el seu material per haber estat publicat previament i de manera conjunta en un altre blog del que ja us he parlat anteriorment, Crisolúdico-Burgos .

A més a més del seu contingut descarregable, trobareu material de curiositats i interés variable, visital i segurament repetiras buscant les seves noves aportacions (que espero arribin aviat)






Amb anterioritat us he portat una aventura desde aquest blog, Ad Inferos, i ara no em queda més que recomanar la resta del seu contingut. Trobareu molts personatges pregenerats (molts per Aquelarre) molt ben definits per poder fer servir en cualsevol partida, tant com a PJ com a PNJ per fer interactuar amb els teus jugadors.
Trobareu a part, una llista amb una serie d'utilitats per agilitzar les partides o generar aquell material complementari que tanta falta fa per donar qualitat i profunditat a les partides.


Espero que us resulti útil

Salutacions desde Girona

Albert Tarrés

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada