dijous, 19 de gener del 2012

El que està a punt d'arribar (2º part)

Avans de seguir, haig de ... no, vull agraïr la cuantitat de misatges rebuts degut a l'entrada anterior, ha resultat ser una gran i agradable sorpresa la bona acceptació o la bona impressió que ha donat la previa que us vaig fer a fa pocs dies del que serà el Batallas Navales

Un cop dit això, us deixaré alguna plana més d'exemple acompanyat d'alguna ilustració, mapa i planol que o bé estaran integrats al compendi o formarán part de les ajudes que posarem a disposició dels aficionats i que acompanyarán el Batallas Navales

En aquesta plana trobareu una d'aquelles información sobre la manera d'asegurar els canons d'un vaixell. Detall que per a més d'un DJ o màster pot ser molt important en el cas que consideri que els seus PJs son uns descuidats i potser després de fallar un sort resulti que el moviment sobtat d'una peça d'artillería produeixi algun que altre desastre. (de rès, jeje, per la macabra sugerència).







Sens dubte, les peces d'artillería d'un vaixell son una part fonamental per poder dur a terme la seva missió, bé com a mesura de protecció per aconseguir arribar al destí o bé per evitar que un altre ho aconsegueixi. Us deixo aquí, una típica ilustració de l'arxiconecgut canó de 24 liures.









Bonic i detallat mapa del sud de sudamèrica, he escollit aquest pama per agraïr l'interés demostrat per aquells companys d'afició que em visiten regularment desde Chile, que no son pas pocs.








Sencill i a la vegada detallat esboç del vaixell amb veles combinades del tipus cuadrada i triangular.










Planols en diferents vistes de la Fragata Roter Löwe del 1597











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada