dimarts, 25 de desembre de 2012

Regalar rol...Regalar Aquelarre...

Aquest nadal ha sorgit una campanya des de l'actual editorial del nostre joc de rol demoniac-medieval preferit, en la que se`ns dona la idea de regalar rol aquestes festes.

Com que aquest bolg està dedicat en exclusiva a Aquelarre, he decidit donar-vos una llista de llocs que jo conec on es pot conseguir material d'Aquelarre de les diferents edicions.

NoSoloRol.
L'editorial que publica Aquelarre actualment.
En ella hi podreu trobar tot el que s'ha publicat oficialment per la tercera edició.

Podeu mirar el que hi ha fent click aquiDracotienda.


Probablement es la botiga online amb més material de les edicions antigues, a més a més te disponibles alguns exemplars del material publicat en preventa de la tercera edició per aquells que no es van decidir a comprar en aquesta modalitat. No tenen els millors preus, però si que m'han demostrat en varies ocasions que es compromenten i compleixen en les entregues i en l'estat del material que serveixen.


Trobareu el material disponible d'Aquelarre fent click aqui


I per acabar, i m'alegra molt poder dir això:


Tesoros de la marca.
La botiga que van posar en funcionament els nois de La Marca del Este i que amb les inundacions de Lorca van veure's obligats a abandonar aquest projecte. Recenment Sendel del blog amic El Circulo de Zerom va reiniciar aquest projecte, no sense dificultats, i l'està tirant endevant amb molta voluntat, constància, treball i entusiasme.

De moment no te un link directe al material especific per Aquelarre, però si que us puc dir que els ejemplars que ha tingut de la primera edició, han estat uns ejemplars en perfecte estat de conservació (o si no era així ho ha recalcat per activa i per pasiva) i sens cap mena de dubte han estat a la venta amb els millors preus que he vist en molt de temps. Qui no recorda els brutalment abusius preus de certs venedors a l'ebay amb ejemplars a la venda per més de 40 euros que en altres llocs podies trobar per 15...

Podreus veure la botiga online fent click aquí

Espero que si ve de gust regalar rol, i si és així, regalar Aquelarre, que aquesta entrada us sigui útil.


Una salutació desde Girona

Albert Tarrés

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada