dimarts, 6 de setembre de 2011

Módul "La Cacería"

Ja fa uns mesos, vaig escriure un módul del tipus AKELARREDVANCED, amb moltes coses d'aquelles que normalment no es troben a les aventures d'Aquelarre. El que vaig escriure era una adaptació genèrica per tal que la pogués jugar qualsevol grup enmig de qualsevol campanya, fent una pausa dins la trama de la campaña.
El resultat inicialment era força extrany i el vaig sotmetre a la crítica d'un gran amic meu, en Jordi, per veure que m'en podia dir. El resultat va ser frustant, em va tornar les fulles de l'aventura totes plenes de esgargots en vermell, em va trobar moltes faltes ortogràfiques y errors de redundància en certs comentaris. M'hi va afegir un parell de suggerencies recordant algun dels grans moduls que hem jugat en alguna ocasió y el vaig refer.
Aquest cop el resultat era millor i no s'em va acudir res millor que fer arribar el mòdul a Juan Pablo Fernández del Río. Gratament sorprengut em vaig quedar al veure com l'acceptava i haig de dir que hi va dedicar molt més temps que no es deu mereixer y el resultat final del mòdul gracies a ells dos va millorar molt més del que us podeu arribar a imaginar.

Finalment el vaig fer arribar a la Dramatis Personae i després d'una certa agonia, em van dir que el publicarien. La llástima és que per un error de maquetació no es va poder publicar la meva nota d'agraïment per les dos persones que desiteressadament em van ajudar a fer un texte força millor del que era originalment.

Posteriorment el vaig sotmetre a crítica per part d'altres gent de qui tinc molt en compte la seva opinió, i tal com vaig demanar sinceritat en la valoració, tal cual la vaig rebre,  per mi ha estat molt instructiu per evitar caure en certes errades que em van ajudar a veure, en redacció y en plantejament de certes situacions. De veritat, valoro molt la crítica sincera que em van fer.

Així donçs, gràcies a:

Jordi Ribas (per la seva ajuda incondicional)

Juan Pablo Fernández del Río (per la seva infinita paciència i font constant de consell i sugerencies)

Antonio Polo i Pedro García (per la seva sinceritat )


Tenint en compte el producte inicial i el resultat final, estic força satisfet d'aquesta aventura. I en especial per el que he pogut aprendre al fer-la.
A veure si algú s'anima i comenta que li sembla.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada