dilluns, 13 de maig del 2013

DRAGO ILLE MAGNUS


Avui us parlaré d'un blog molt jove que he descobert fa molt poc i que tracta d'Aquelarre i rol en general.
He esperat a veure quin ritme de publicacions tenia i a que tingues un parell de cosetes d'us i aplicació directa a les taules de joc.

El blog no es altre que:

Potser us en parlo una mica aviat d'ell, perè entre les seves entrades ja hi podem trobar una nova versió de l'aventura  Alas Negras basada en la legenda que apareixía en el Rerum Demoni, així com una ajuda de joc, ayuda de juego: Precios Componentes para Hechizos que tal i com el seu nom ens indica és per donar preu als components per conjurs, pel que sembla s'ha bassat en el Ars Medica, Ars Magna y la "Novissima recopilación de las Leyes del Reino de Navarra" del año 1753. A més a més ens explica com ha intentat donar coherencia al sistema de preus segons el sistema monetari, que tal i com ens ho relata sembla que sencill no ha sigut de fer.

A part d'aquestes dues aportacions d'us directe en les taules de joc, trobareu alguna entrada que probablement us desperte interés i/o curiositat sobre temes relatius a Aquelarre, us convido a que li doneu una ullada.


Una salutació desde Girona

Albert Tarrés

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada