divendres, 30 de desembre de 2011

Fent balaç..

Ha estat un llarg camí fins aquí, en el moment que vaig iniciar AKELARREDVANCED no tenía molt clar si serviria per alguna cosa, a part de ser una forma de tenir les meves cosetes d'Aquelarre a ma per les partides i tenir una copia a la xarxa del que tenia al meu pc. L' experiència ha superat en molt les espectatives, he aconseguit tenir una bona quantitat de material a disposició de la gent i pràcticament tot amb el permís dels propis autors, cosa que m'ha permés contactar amb molts d'ells, alguns directament altres una mica més de rebot.
La seva resposta cap a mi ha estat increiblement bona, fins i tot he pogut compartir sopar, dinar, café o unes canyes amb tapes amb alguns d'ells... i he conegut a varis companys bloggers de la xarxa amb aficions i interesos comuns. També se m'han publicat un parell de cosetes al Dramatis Personae i per acabar de rematar, el ritme de visites del blog ha estat molt més alt del que mai m'hauria imaginat en el moment de començar amb tot això,  per tant el balanç és MOLT POSITIU.

Ara abans no acabi l'any us volia comentar un parell de cosetes més:

He aplicat uns petits ajustaments al blog per reordenar alguns elements i poder afegir-n'hi algun de nou:

A l'esquerra podreu trobar una llista amb banners de les planes que be per els seus continguts i/o el tracte rebut per els companys que l'admnistren, des del meu punt de vista, es mereixen estar llistats aquí de forma destacada.

He afegit una petita marquesina amb la premisa principal en la que es basa aquest blog, és més una declaració de intencions que no pas una altre cosa.

També s'ha modificat significativament el contingut de la llista de blogs que segueixos habitualment. De manera periòdica s'anirà revisant els integrants de la llista.


I per acabar el que vindrà:


-Estic preparant una actualització de contingut en la que s'afegiran aventures que s'han publicat, alguna ajuda que he trobat i s'anunciarà la publicació d'una novetat que venim preparant desde ja fa un temps.
... i fins aquí puc llegir...

Per acabar aquest post:

Que tingueu un bon final d'any i que l'entrant sigui millor encare....

Una salutació desde Girona

Albert Tarrés

2 comentaris:

 1. Feliç any nou, company d'armes!

  Enhorabona pel blog, és súper-útil a l'hora de buscar material i ajudes i me n'alegro de les bones experiències que t'ha regalat.

  Ens veiem al SAO!

  Salutacions,

  Jacobo.

  ResponElimina
 2. @Wátaru el Viejero
  On s'ha de signar això que dius? per que tothom ho pensi...
  Ens veiem al SAO

  Fins aviat

  Albert Tarrés

  ResponElimina