dissabte, 14 de maig del 2011

Nova referència al blog

Haig d'admetre que m'ha agradat molt comprobar que hi ha gent que no conec de res que han vist el blog i han comprobat la respectuositat amb que tracto el material que posso a dispossició de la gent, em refereixo al fet de demanar autorització als autors. Blogger ens permet als administradors coneixer l'origen de les visites i he descobert una web sobre rol que no coneixia:
http://www.aminoael.com/


En aquesta web he trobat el següent comentari:

http://www.aminoael.com/index.php?option=com_kunena&func=view&catid=12&id=292&Itemid=22



Aquesta es la imatge de l'avatar de Klay que és qui ha fet la referència al blog.
Gràcies Klay

2 comentaris:

  1. :) M'he portat tota una sorpresa al veure aquest matí la nova entrada al teu blog. Sóc Klay, en blogger tinc posat el meu nom real.
    El fòrum on vaig parlar d'aquest blog és el del Club de Rol Aminoel. Està en la vila d'Ibi (Alacant), i m'he incorporat a ell recentment. La gent se sol reunir els divendres a la nit i els diumenges a la vesprada en el Casal Jove per a divertir-se amb tot tipus de jocs, habitualment rol i cartes Magic. L'Ajuntament ha estat bastant amable a l'hora de cedir el Casal perquè els aficionats puguen jugar. Hi ha una sala on juga la gent més jove, que és on està el club, després una altra, que té bar i s'ajunten els homes d'edat per a jugar al dòmino i cartes, i després una altra on les senyores, també d'edat, juguen al bingo. Es pot dir que en aqueixos dies específics de la setmana el Casal, que està unit al Centre Social Polivalent, és un centre de jocs de tot tipus per a totes les edats.
    Pot ser que el nom d'Ibi et sone. Durant el segle XX va ser un poble famós per la seua producció juguetera i heladera. En l'actualitat, la major part de la població viu encara de la producció fabril, però està en constant decadència per la competència exterior.
    Respecte a aquest blog, ho vaig descobrir per casualitat fa un temps mentre cercava informació sobre jocs de rol en català, i des de aquell dia ho llig habitualment. Abans de res em va sorprendre la qualitat de la informació i l'excel·lent respecte cap als autors, tot un exemple d'honestedat a seguir.
    Només puc dir que moltes gràcies pel teu treball constant i per haver-te fixat en la meua petita entrada. Fins prompte :)

    PD: aquest text ho he traduït del castellà al català amb el programa Apertium (www.apertium.org), un traductor de llengües emparentades creat per la Universitat d'Alacant. Porte set anys sense escriure gens en català (modalitat valenciana). Només ho parle quan alguna persona es refereix a mi en aquesta llengua. Perdona les possibles errates.

    ResponElimina
  2. Perdonat per endevant, faltaria més. En la familia de la dona hi ha amics al poble d'Alcosebre de Castelló i per un moment m'ha semblat veure'ls a ells parlant al llegir el teu missatge, m'ha fet molta gracia.
    Pel que fa al material del blog, et convido a descarregar-te el que volguis, i així disposis de material per les teves partides, et recomano que et miris sobretot les revistes Lider on hi trobaràs material per molts jocs de rol, probablement al teu club es fagin partides d'algun d'ells.
    Ara per la meva part al meu grup de jugadors a part d'Aquelarre que el dirigeixo jo, també hem tornat a recuperar la versió bàsica de Dungeons & Dragons i estem mirant el material de La Marca del Este que sembla ser que tot el material que el compont és compatible.
    Celebro que el vostre Ajuntament us cedeixi uns locals per reunir-vos, aquí a Girona és bastant complicat aconseguir alguna cosa així.
    I per acabar, gràcies a tu per resenyar el meu blog.

    Atentament,

    Albert Tarrés

    AKELARREDVANCED - Una altre forma de veure i viure Aquelarre.

    ResponElimina