diumenge, 22 de maig del 2011

Fotos del sopar de la llista de correu d'Aquelarre

ACTUALITZAT

Us deixo aquí alguna de les fotos del sopar que va fer-se a Barcelona, citaré textualment una de les frases que més gràcia em va fer mentre es concretaven els detalls del sopar a la llista:

"Que hay mas medieval para celebrar el regreso de Aquelarre que una cena en un chino...? 0:P"

El cas és que per la nostra part (vaig anar amb un amic de Girona, en Robert, al sopar) ja està decidit que repetirem en cas que ens hi volguin tornar a tenir per allà.  ;)

Dono les gràcies a Pedro García per haber-me ajudat a superar el problema que he tingut per posar noms a les cares, em sembla que aquelles estrelles seguides del licor xinès i rematat amb el cafè irlandès potser hi te alguna cosa a veure. ;-)
Jordi, Miguel Aceytuno i Paco

De dreta a esquerra, en Robert i jo

El licor que em va afectar la memòria (o va ser per culpa del Cafè Irlandès? XDD) tapant a Xavier Alarcon i al fons Ricard Ibáñez
Esquerra a dreta: Paco, Xavier Alarcon, Ricard Ibáñez, Pedro García, Jordi Zamarreño i Mauricio (foto tirada per mi de manera molt lamentable, ho sento Mauri)

Miguel Aceytuno, Paco, Pedro García, Albert Tarrés (o sease, soc jo) i en Roberto León

Segons Ricard y Miguel Aceytuno ara aquest "DRACS" val menys per que l'han firmat...  DISCREPO TOTALMENT!!!

3 comentaris:

  1. Enhorabona, Senyors!!!

    Estic segur que us ho vau passar molt bé!!!

    Felicitats,

    Jaume

    ResponElimina
  2. Chino, Japo, Mexicà, el que la gent volgui, no te massa importancia... XDDD però que portin el licor dels chupitos... XDDD

    ResponElimina