diumenge, 22 de maig del 2011

Fotos del sopar de la llista de correu d'Aquelarre

ACTUALITZAT

Us deixo aquí alguna de les fotos del sopar que va fer-se a Barcelona, citaré textualment una de les frases que més gràcia em va fer mentre es concretaven els detalls del sopar a la llista:

"Que hay mas medieval para celebrar el regreso de Aquelarre que una cena en un chino...? 0:P"

El cas és que per la nostra part (vaig anar amb un amic de Girona, en Robert, al sopar) ja està decidit que repetirem en cas que ens hi volguin tornar a tenir per allà.  ;)

Dono les gràcies a Pedro García per haber-me ajudat a superar el problema que he tingut per posar noms a les cares, em sembla que aquelles estrelles seguides del licor xinès i rematat amb el cafè irlandès potser hi te alguna cosa a veure. ;-)
Jordi, Miguel Aceytuno i Paco

De dreta a esquerra, en Robert i jo

El licor que em va afectar la memòria (o va ser per culpa del Cafè Irlandès? XDD) tapant a Xavier Alarcon i al fons Ricard Ibáñez
Esquerra a dreta: Paco, Xavier Alarcon, Ricard Ibáñez, Pedro García, Jordi Zamarreño i Mauricio (foto tirada per mi de manera molt lamentable, ho sento Mauri)

Miguel Aceytuno, Paco, Pedro García, Albert Tarrés (o sease, soc jo) i en Roberto León

Segons Ricard y Miguel Aceytuno ara aquest "DRACS" val menys per que l'han firmat...  DISCREPO TOTALMENT!!!

dimarts, 17 de maig del 2011

Dos aventures noves...

Tinc l'honor i el privilegi de portar-vos dos aventures noves per jugar a Aquelarre.

La primera d'elles es diu LA BENDICIÓN, y l'autor és Antonio Polo . Aquesta aventura va ser pensada per ser jugada en una sola sessió de joc i es basa en part en la mítica Una noche en la Posada de Alvar el Honesto. Us transcric directament la seva explicació:

"Se trata de una aventura corta de 3 páginas para la tercera edición de Aquelarre, un módulo que se escribió como primera prueba de juego para un grupo de playtesters del manual (en concreto recuerdo que lo jugaron, entre otros, Javier Santos, coautor de Lances, y Fran Gómez, alias el Conde Jayán, hace unos años en una de las jornadas sevillanas de El Dirigible).
La aventura en sí, que se parece de manera intencionada a Una noche en la posada de Alvar el Honesto, transcurre en una sola noche, en el interior de una posada y, básicamente, describe los PNJs que la pueblan, sus agendas personales y una breve crónica de lo que irá pasando durante una noche, aunque se espera que los PJs trastoquen los planes de varios de los personajes no jugadores. Se escribió de esa forma tan abierta para que los jugadores tuvieran la mayor libertad para utilizar sus personajes del modo que creyeran más conveniente, y así testear el nuevo sistema de juego en aquellos aspectos que nos pudieran pasar desprevenidos."
La segona d'elles és Via Serpentis i l'ha escrit Tadevs, us deixo una adreça per tal que us feu una idea de qui és o més ben dit a qui coneix.... cliqueu aqui ( si!, els que surten son entre altres Ricard Ibañez y Antonio Polo)

"Via Serpentis es un módulo cortito para Aquelarre basado en una leyenda tradicional del siglo XV, que trata sobre el origen del nombre de la famosa “Calle Sierpes” de Sevilla. Ha sido publicada por José María de Mena en su libro “Tradiciones y leyendas sevillanas”. El grupo de personajes debe estar formado por tres o cuatro como mínimo, entre los cuales vendría muy bien que hubiera un caballero o alguien de noble cuna, así como gente habituada al combate. Los jugadores se pondrán en la piel de personajes del medievo que investigarán (a su manera) las constantes desapariciones de niños pequeños, siguiendo pistas que les llevarán hasta una antigua red subterránea de cloacas romanas reutilizadas por los musulmanes. Todas las ciudades tienen su reverso tenebroso."
Una vegada més, vull afegir que tant un autor com l'altre m'han permès col.locar els seus recenment publicats mòduls al blog (aquella mania meva de demanar autorització als autors previament a penjar el link...)

dissabte, 14 de maig del 2011

Infern "cartografiat"


Remenant entre apunts, revistes i publicacions acumulades durant tots aquests anys m'ha caigut a les mans aquest mapa de l'infern segons el nostre inigualable Home de Negre, Ricard Ibañez.


És una petita joia que es pot trobar en un dels números publicats a la Revista Lider de la segona època editada per Pandora.

La qualitat del PDF permet a qui ho consideri oportú imprimir el mapa per fer-ne us en alguna partida. Si no recordo malament, hi ha dos campanyes oficials (una al Rerum Demoni i l'altre al manual de tapes negres de la 2º ed) i una escrita per el propi Ricard Ibañez y l'Enric Grau publicada a la Revista Lider editada per Joc Internacional, en les que aquest mapa va de perles per situar-se en els diferents escenaris plantejats.

Mapa de l'Infiern

Nova referència al blog

Haig d'admetre que m'ha agradat molt comprobar que hi ha gent que no conec de res que han vist el blog i han comprobat la respectuositat amb que tracto el material que posso a dispossició de la gent, em refereixo al fet de demanar autorització als autors. Blogger ens permet als administradors coneixer l'origen de les visites i he descobert una web sobre rol que no coneixia:
http://www.aminoael.com/


En aquesta web he trobat el següent comentari:

http://www.aminoael.com/index.php?option=com_kunena&func=view&catid=12&id=292&Itemid=22



Aquesta es la imatge de l'avatar de Klay que és qui ha fet la referència al blog.
Gràcies Klay

dijous, 12 de maig del 2011

Pantalla per Aquelarre

Us deixo aquí la pantalla que va acompanyar al joc durant la segona època (la que va editar Caja de Pandora). És bastant complerta i em consta que molta gent no va tenir l'oportunitat d'aconseguir-les.Com que molts estem esperant a veure si NSR les treu en la nova edició, jo de moment us he facilitat aquesta.

Hi ha escanejat totes les taules i la caratula central.

Vinga a disfrutar-les.





Pantalla per Aquelarre 2º ed.

dissabte, 7 de maig del 2011

Si no pots amb ell... sigues un d'ells....

Fraternitas de la Vera Lucis... 
Al primer manual tan sols amb una columna d'una plana en Ricard Ibañez en va fer prou per introduir aquell enemic en les ombres que tan de joc ha donat al mon d'Aquelarre. Fins a tal punt hem patit les seves intervencions en mans dels màsters a les partides que no vaig poder resistir fer-los sortir en la meva campanya en un moment en que els Pjs del grup estaven en condicions de passar de ser la presa a ser els caçadors gràcies a la bona interpretació de les pistes i unes ganes de revenja després d'anys de fugir-ne com rates que van provocar fins i tot que un dels jugadors quan va veure que probablement funcionaria el pla traçat pel grup es va aixecar i va començar a cantar:   "tengo una debilidad... ta ra ra rà.... Fraternitas quiere matar... ta ra ra rà... ni uno se va a escapar... ta ra ra rà"... després d'uns segons de silenci sepulcral tots vam esclatar de mala manera a riure....

Aquí teniu el suplement:


La Fraternitas de la Vera Lucis

dijous, 5 de maig del 2011

Et fa una partida de rol tu solet?

Us faig saber que he penjat en un blog independent l'aventura KRIEGHAD que es va  publicar originalment  la Guia Básica del Rol a l'Octubre de 1993. Yo mateix no la vaig pas coneixer fins que Ricard Ibañez la va penjar a la seva web.


Aquí teniu l'enlaç al blog-aventura: